.....FaRAh's FOtopAGes.....


My name: farah rashid
My Fotopage: http://funny2chef.fotopages.com/
About me: Just an average working Jane (or Jenin!) with a twist...
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: IR-300
Olympus
Friends:
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
ayah ibu aniq amni
Latest entry:amni dah besar sikit...
amni is gonna be 5 months old next month... skang ni dia more responsive..especially dgn abang aniq dia... kadang2 tu, ibu tgh masak kat dapur..dia adik beradik kat depan boleh terkekek2 ketawa... and then, amni selalu dok perhati aje apa abang aniq dia buat. as if she wants to try it too... especially kalo abang aniq makan depan amni... terkulat2 baby amni... tak boleh la sayang, tunggu 6 bulan kay? and alhamdulillah, amni is growing up with ibu's milk only... insyaallah, ibu akan keep on breas... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016